zaterdag 22 augustus 2015

Wat gingen we ook al weer doen....???

Vanmorgen stond er een Farmers Market op het programma. Toine was gisteren druk aan het zoeken geweest. ( met vallen en opstaan want het internet is echt waardeloos zelfs nu nog ) Hij had iets leuks gevonden en vlakbij lag ook nog een natuurpark, dus een prima combi...... dachten we.

Om 10.00 uur stapten we de auto in en de eerste stop was The Farmers Market in Lake Nona. Het eerste probleem was al dat de navigatie het aangegeven adres op de site niet kende. Dus even verder gezocht en uiteindelijk een straatnaam in de buurt ingegeven en de rest zouden we zo wel doen.

Onderweg was het heerlijk rustig. We moesten een klein stukje over de I-4 en daarna gingen we de 417 op. Een Toll weg, waar je lekker door kon rijden. Nadat we de afslag genomen hadden reden we een stuk door en we reden voor ons gevoel steeds verder weg van de bewoonde wereld, maar wel zagen we dat er hier overal gebouwd werd ( we hadden diverse gebouwen via Google Maps al gezien ) Ineens stonden we voor een doodlopende straat, dit kon nooit de bedoeling zijn en aangezien de navigatie het al helemaal niet meer wist, zijn we omgedraaid en zelf even aan het zoeken gegaan.

Ineens stonden we voor een enorm Veteranen Ziekenhuis. Helemaal nieuw, compleet beveiligd en er was veel bedrijvigheid met het aanleggen van de tuin. Alles zag er spik en span uit !!! Nog een stukje verderop lag een compleet nieuw kinderziekenhuis. Ook erg mooi aangelegd.

We reden maar gewoon door en toen reden we een compleet nieuwe wijk in. Met echt Prachtige huizen..... we keken onze ogen uit !!! ( soms is het helemaal niet erg om de weg even kwijt te zijn ) Ook kwamen we op deze weg het bordje Farmers Market tegen..... kijk aan dat zochten we. Al snel zagen we dat dit op een grasveldje midden in de woonwijk was en er was eigenlijk niks te doen. Dus besloten we om maar door te rijden naar onze 2e bestemming.

Dit was Back To Nature Wildlife Refuge. Klein kwartiertje later zagen we daar de bordjes van staan en sloegen we een klein landweggetje in. Nou, of dit goed ging komen dat wisten we niet, maar oké we reden maar door. Bij de weinige huizen die er stonden, stonden grote hekken voor aan de straat met de tekst: Keep out, no Trespassing, erop. Erg vriendelijk zag het eruit..... NOT. Oké, nog maar een stukje verder en ja hoor, weer een bordje en een soort verlaten parkeerplaats........ Er zou ergens een Bird Trail zijn zoals erop stond, maare dit verlaten gebied ging ons toch net even te ver...... hihihihi.

Zoals Demi zei. Dit was een ochtend van niks..... !!!! hihihi. We hebben er zelf erg om gelachen en i.p.v. de navigatie op huis te zetten hebben we maar gekozen voor de Krispy Kreme..... Hier waren we nog niet geweest en we hoopten nu toch eindelijk de band eens werkende te zien. Na een klein half uurtje stonden we hier op de parkeerplaats. Eenmaal binnen zagen we dat we geluk hadden. Er werd volop productie gedraaid!!! Joepie. Erg leuk om dat nu eens te zien. 3x is scheepsrecht !! Even later stonden we weer buiten met een doos heerlijke donuts !!!

Onderweg naar Krispy Kreme zag Toine ineens dat er een tekst in de lucht werd "geschreven" Het viel niet mee om dit vast te leggen maar uiteindelijk is het toch gelukt vanuit de auto. De totale tekst die er "geschreven" werd was, Jesus Loves U............. Tja?!?!Jullie snappen vast wel waar onze verlate lunch uit bestond toen we eenmaal weer thuis waren...... Juist, donuts..... !! Daarna zijn we even lekker in het zwembad gesprongen en hebben Toine en ik een tijdje staan lummelen. 

Rond 16.30 uur zijn we richting LongHorn gereden om een hapje te eten. Dit zat mooi in de buurt van ons avond programma. Het eten was weer lekker en de serveerster was een overenthousiaste, oudere dame waar we wel om hebben moeten lachen.Na het eten was het echt tijd om naar Old Town Kissimmee te rijden. Daar is elke zaterdag avond een show van Classic American Cars. Hier wilden we vorige week heen, maar toen was het noodweer dus nu de herkansing. Het weer was vanavond prima, dus dat kwam helemaal goed. Eenmaal op de plaats van bestemming ( 1,5 miles vanaf 't eetadres ) was het zoeken naar een parkeerplaatsje. Na wat rond gereden te hebben zagen we ineens dat er achterin gewoon volop plaats was, alleen moest hier $5,00 voor betaald worden en iedereen wilden natuurlijk gratis parkeren. Nou, wij zijn mooi de parkeerplaats op gereden. Er was een erg strenge parkeerwachter, want als je 5 cm. te ver van de buurman af stond, moest je toch echt je auto goed zetten. HIHIHIHI. 

Even uitkijken met uitstappen dat je niet tegelijk de deur open doet met de buurman. Zou toch zonde zijn van de lak.... Maar toen konden we dan toch echt gaan kijken hoe en wat. Al meteen zagen we veel auto's opgesteld staan. Hier zijn we rustig langs gelopen en Toine maar vertellen...... Ook voor Demi en mij was er volop genoeg te zien. Het terrein waar de auto's stonden was naast een soort kermis. Hier was de ene attractie nog gekker dan de andere. Super om eens te zien. Na alle auto's zijn we ook even door het centrum heengelopen om de gezellige sfeer op te snuiven..... Leuk, Leuk...... Wat een heerlijke avond was dit !!! 


Na een leuke avond in Kissimmee zijn we weer richting de Villa gegaan. Eenmaal thuis bleek dat het internet het weer niet deed en waren we er echt HELEMAAL klaar mee. Pffffff wat een Gedoe deze vakantie. Hoort naar ons idee niet zo te zijn. 

Morgen doen we even een dagje niks..... Ook ons einde van deze reis begint in zicht te komen, dus toch nog maar proberen om te genieten hier....

See You.


7 opmerkingen:

 1. Leuk is dat soms, gewoon maar wat rijden en dan van alles zie. Gezellige avond ook.....nog nooit gezien die auto's, altijd tijd te kort :).
  Have Fun!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verloren ochtendje, maar toch veel gezien ;-) Ook de auto's nog nooit gezien, terwijl ik vorige keer in een hotel ernaast zat hihi.
  Balen van de wifi weer! En geniet ze nog even.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lachen een ochtend niets doen en toch het een en ander zien!!!!
  En altijd leuk in kissimmee de auto's bekijken.
  En even naar Funspot en demi nergens ingeweest??

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Noem dat maar een verloren ochtend, Krispy Kreme ziet er heerlijk uit. Ook die oldtimer-show lijkt me erg leuk, al 2x op de planning en nog niet gezien. Funspot is erg leuk hè, hier vonden de kids het ook super.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha heb je weer eens wat anders van Florida gezien!!!! Old town is altijd leuk op de zaterdagavond met al die auto's!! En wat een gedoe zeg met die villa, echt jammer!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om zo te verdwalen en dan tegen een mooie wijk aan te rijden :) en afsluiten met de autos in de old town, inderdaad weer een superdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helaas van jullie huis en wifi. Maar laat daar door je vakantie niet bederven. Geniet van de andere wel leuke dingen.

  BeantwoordenVerwijderen