maandag 17 augustus 2015

2de dag Seaworld.... !!

Vanmorgen ging weer vroeg de wekker, want onze 2e dag Seaworld stond op het programma. Hier hadden we alle 3 erg veel zin in. Even snel buiten ontbijten en rond 8.15 uur zaten we in de auto. Aangezien het maar een klein stukje rijden is, stonden we om 8.37 uur voor de poortjes om parkeergeld te mogen betalen. ( ja ja, weer $17,00 ) De rode kruizen veranderden net in groene pijltjes, dus we hebben niet lang hoeven wachten. We stonden op de eerste rij geparkeerd, dus beter kon niet. Wel hebben we er ons over verbaasd dat er dan toch mensen zijn die op dit tijdstip "preferred parking" kiezen. Daar zien we nu dus echt totaal de voordelen niet van als je zo vroeg bent.

Tassen controle.... Check. Pas controle..... Check en we zijn binnen. Nou ja, binnen..... we konden een klein stukje het park in, maar er hing nog een touw want het was nog net geen 9.00 uur. Toine had een mooi plekje gevonden om foto's te maken en Demi en ik sloten aan in de rij, want onze eerste missie was: De Manta.

Na een paar minuten konden we doorlopen en in de mensen massa liepen we naar de ingang. Daar aangekomen kon 75% weer terug, want die hadden allemaal tassen bij zich en dat mag niet, dus die moesten eest naar de lockers. Zo konden wij dus echt meteen doorlopen en zelfs meteen gaan zitten. We lagen helemaal in een deuk !!!  We zaten in het eerste of tweede karretje, dat hebben we niet kunnen zien. In No Time stonden we weer bij Toine. Zo snel dat hij ons dus echt nog niet verwacht had. ( dus deze keer ook geen foto ) Demi riep...... de wachttijd is maar 10 minuten, gaan we snel nog een keer.???? Ach ja, doe eens gek. Hup, snel de rij weer in en ook nu ging het weer super snel en stonden we na 10 minuten weer buiten. We hebben beide genoten van deze achtbaan !!!!! Nu had Toine ons op het laatste moment nog wel gezien, dus ook een foto.... hihi. ( we vonden het trouwens wel erg leuk om voor 9.30 uur al 2x in De Manta te zijn geweest )


Om 10.00 uur zou de Dolfijnen show beginnen en aangezien we die van de week enorm mooi vonden, gingen we hier weer heen. We zagen wel diverse verschillen met de show die we eerder van de week hebben gezien, maar genoten hebben we weer volop !!! Wat een geweldige, intelligente dieren zijn het toch.

Aangezien we erg graag naar de Orca show wilden, zijn we rustig aan die kant op gelopen. Eerst kwamen we nog langs de Zeeleeuwen. Die lagen heerlijk te zonnen en aan de andere kant werden ze gevoerd, dus daar zaten ze heel dichtbij. Wat kunnen die beesten trouwens een herrie maken zeg, pffffff.
Nu nog even bij de Haaien kijken in Shark Encounter. Een mooie tunnel waar je met een loopband onderdoor gaat. Je kunt mooi blijven staan en langzaam ga ja er door. Indrukwekkende dieren......Onderweg naar het Shamu Station zagen Demi en ik meteen DE goede reden om volgend jaar weer terug te willen komen...... De nieuwe achtbaan...... !!!! ( hihi ) We waren mooi op tijd voor de show, dus zochten in het enorme stadion een goed plek uit. Toen de show eenmaal begon, werden eerst alle Militairen geƫerd met een daverend applaus. Indrukwekkend !! Toen kon de show echt beginnen....... Genieten met een hele grote G !!Na de show zijn we heel rustig richting het Sea Lion & Otter Stadium gelopen voor de show want die hebben we nog nooit gezien en deze is compleet vernieuwd, dus we waren erg benieuwd. Alles was in de sfeer van Sea Lion High..... Leuk !!! We hebben tijdens de show enorm gelachen om die dieren. Ook kwam er regelmatig een Otter tussendoor. Jeetje hoe krijg je zo'n beest iets geleerd..... Top gedaan. Wederom hebben we genoten van de show !!

Nu was het weer tijd om naar de Villa te gaan. We hadden het alle 3 warm en zin in een duik in het zwembad. Zo gezegd, zo gedaan. Om 15.30 uur lagen we heerlijk te plonzen. 

Daarna douchen en een hapje eten. Hierna zijn we "even" doorgereden naar de Walmart op de Vineland Rd. Pffffffffffffffff jeetje, wat is dit een enorme winkel...... Dit waren we even vergeten.......... Ruim 1,5 uur later stonden we dan ook pas weer buiten en dan hebben we echt nog lang niet alles gezien...... !!! Op de parkeerplaats liepen zelfs mensen die hun auto kwijt waren...... Zo groot en druk was het. Op naar huis. We zijn doodop......

Vanmiddag heeft Toine weer contact gehad over de Airco en als t goed is, komt er morgen iemand om het te maken. Dit is alleen wel een week te laat naar ons idee. We hebben dit vanaf dag 1 al aangegeven en nu zijn we een week verder en kan het ineens wel. Ook is er mail 4 uit gegaan naar de eigenaar maar deze laat vooralsnog niks van zich weten. Het is net een soap maare ..... wordt vervolgd.

Zo meteen gaan we kijken wat het weer morgen gaat doen en dan zullen we plannen wat we gaan doen. Voor nu............ Sweet dreams en tot morgen weer.


4 opmerkingen:

 1. Mooie dag weer hoor!! Leuk he die EOS, Laura heeft ook iedere kleur. Op dit moment is babylips lipgloss van maybelline erg populair, kijk maar eens. Succes maar weer met de airco!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo knap van jullie om al zo vroeg op pad te gaan.
  Lukt ons namelijk nooit wij zijn s'morgens niet zo snel.
  Maar dan zit je ook wel als eerste in de achtbaan hoe gaaf is dat..
  Ja de walmart geweldige winkel he wat ze allemaal wel niet verkopen..
  En zo slecht van de eigenaar pas na een week laten kijken naar je airco,ben benieuwd hoe dit afloopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Snelle actie zo smorgens vroeg, 2x de manta (voor mij is 1x al veel te veel) en dan de shows, super.
  Belachelijk dat er nog niets aan de airco gedaan is, hoop dat het nu wel opgelost wordt misschien even melden dat je blogt en dat er heel veel volgers zijn die dus deze villa niet aan hun lijstje toevoegen :):)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo, jullie waren er vroeg bij! Moest wel lachen, 2x de Manta, hier kwamen ze er na 1x al groen uit, haha. Mooie foto's trouwens van de shows. Je had trouwens bij DC een parkeerkaart kunnen kopen voor onbeperkt toegang, $32:).
  Eos is hier ook favoriet en die enorme Walmart mis ik hier een beetje. Als die airco niet snel opgelost is, zou ik ook gaan dreigen met slechte reviews, pff.

  BeantwoordenVerwijderen