vrijdag 7 augustus 2015

Shoppen in Miromar Outlets.

Ook deze ochtend weer rustig aan gedaan. Helaas tot de ontdekking gekomen dat de vaatwasser het niet doet. Toine aan het mailen gegaan en de vraag die terug komt..... Hebt u al links op de Power Button gedrukt......??? Uhhh nou..... Ja natuurlijk. Pffffff. Dan moeten we even komen kijken maar vandaag is er niemand die daar tijd voor heeft. Tja, wat zeg je op zoiets......??? We willen het eigenlijk gewoon vandaag opgelost hebben, maar daar was geen mogelijkheid toe dus we moeten tot morgen wachten..... We hebben wel gezegd dat we er niet voor thuis blijven..... !!

Rond 10.00 uur zijn we de auto in gegaan want vandaag stond een dagje shoppen op het programma. Dus Demi stond al vroeg te springen, hihi. Na ongeveer 35 minuten rijden waren we op de parkeerplaats, waar nog volop plaats was. Even goed kijken waar we naar binnen lopen zodat we ook de auto nog terug kunnen vinden. Eenmaal tussen de winkels zagen we dat het nog erg rustig was, even wat sfeer plaatsjes gemaakt en dan is het tijd om de eerste winkels binnen te gaan. De zon was al erg warm, dus de verkoeling in de winkels was erg aangenaam.
Demi had de Tip gekregen om echt eens bij Abercrombie & Fitch te gaan kijken, dus daar moesten we natuurlijk naar binnen. In de opruiming vond ze ook nog een leuk truitje. Verder was ook de Gap Outlet weer aan de beurt en natuurlijk ook hier weer niet met lege handen naar buiten. Toine heeft de afgelopen jaren schoenen van Clarks gekocht maar in dit filiaal was er niks naar zijn zin, dus dat wordt in Orlando nogmaals kijken. Verder nog diverse winkels binnen gelopen, waaronder Claire's en Justice, hier heeft Demi bij beide weer wat leuks gevonden. Het was dus een geslaagde Demi - Shop - Dag !!! 


Het was ondertussen ruim 13.00 uur geweest, dus tijd voor wat eten. We hadden besloten om nu alvast goed te eten zodat we vanavond in de Villa wat makkelijks konden pakken. Ik lees nu ondertussen al een paar jaar blogs van diverse Florida Gangers en had daar ergens eens iets gelezen over een restaurant wat de naam heeft: Ford's Garage. Dit zou ook helemaal in die stijl zijn. We wisten dus dat deze in deze outlet moest zitten en hadden gepland om daar juist vandaag een hapje te eten. Toine als auto-fanaat wilde dit natuurlijk graag eens zien. 

Eenmaal daar aangekomen was het er behoorlijk druk maar na een paar minuutjes wachten kregen we een gezellige Booth voor ons 3-tjes. We hebben onze ogen uit gekeken. Ook hoorden we dat er een speciaal thema was want het personeel liep er nogal uitgedoft bij. Erg leuk om te zien. Overal was de "garage stijl" doorgevoerd, zelfs tot in de wc's. We hebben heerlijk gegeten dus we konden er weer een tijdje tegen aan.
Bij deze dus een dank voor de Tip over dit restaurant, want het was erg leuk om te zien en ook het eten was er nog eens erg goed !!

Rond 15.00 uur zijn we lekker naar de Villa gereden en hebben daar de middag doorgebracht. Ook nog even contact gehad met Pa & Ma Kievits via Skype dus we zijn weer helemaal op de hoogte, hihi. 

Terwijl ik het blog aan het typen ben.... ongeveer 16.30 uur doet Toine een dutje en kijk Demi wat tv programma's op de ipad. Heerlijk ieder z'n eigen gangetje. Straks nog een lekkere duik en de dag is helaas weer om. 

Morgen...............??? Wederom echt nog geen idee. Daar zullen we straks eens even naar kijken of er nog wat op ons lijstje staat.... Vast wel. 

Bedankt voor het lezen allemaal weer.

See You !!


4 opmerkingen:

 1. Zo goed geshopt en geslaagd.
  En ja de fort garage is heel lekker.
  Onze Sem vroeg er van de week nog om,maar hier in Orlando zit die niet helaas!!
  Hoop dat je vaatwasser snel gemaakt kan worden,want het is vacantie!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker geshopt en gegeten, echt een prima vakantie dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke dag! Die outlet lijkt me ook erg leuk. En dan ook nog prachtig weer erbij, top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou de mooiste foto is wel van die vrouw met haar haren zo mooi in een hanen-staart!!!

  BeantwoordenVerwijderen