zaterdag 8 augustus 2015

Preserve State Park en relaxen

Nadat we er gisteravond achter kwamen dat een aantal dingen die op ons lijstje stonden voor Cape Coral niks gingen worden vond Toine nog wat anders.

Het Preserve Eco State Park. Hier zijn we vanmorgen nadat we rustig zijn wakker geworden naar toe gereden. Het was maar 20 minuutjes, dus dat stelt niks voor. Onderweg zagen we al flinke donkere wolken hangen en had het op diverse plaatsen ook al flink geregend. We waren van plan om daar de Boardwalk te gaan lopen, maar of dit te doen was i.v.m. het weer was nog even de vraag.

Daar aangekomen was het droog maar hebben we eerst de gedenkplaats vaan de Iraq Soldiers bekeken. Dit was wederom erg indrukwekkend. Iets waar ze hier erg goed in zijn om die belangrijke gebeurtenissen in een erg mooie, indrukwekkende, maar vooral waardevolle manier vast te leggen !!!


Het weer was door de regen nog vochtiger dan anders, maar we besloten dan toch maar om de Trail te gaan lopen. Al dacht Demi daar even anders over want die had ergens gelezen dat er ook slangen zouden zitten en tja daar was ze niet zo dol op. Toen ze zag dat wij toch gingen, besloot ze om maar mee te gaan. Na een kwartiertje kwamen we bij een splitsing en daar maakte Demi ons al snel duidelijk dat we de korte route gingen doen, richting EXIT !! Hihi. Onderweg was er veel mooie natuur te zien maar Wildlife hebben we totaal niet gezien. Vond ik dan wel weer jammer. ( kan natuurlijk ook door het weer komen ) Aan het einde liep er nog een Pier het water in, dus weer een heel ander beeld, maar daarna waren we al snel het natuurschoon weer uit. Op het bord aan het einde zagen we dat we eigenlijk maar een kleine lus niet hebben gelopen. Al met al waren we weer sportief bezig geweest, niks mis mee met al dat lekkere eten hier.
We deden heel de week al onze boodschappen bij de Publix want die zat "om de hoek" maare ik zag via de navigatie dat er ook een WalMart in de buurt zat. Hier zijn we dus maar even heen gereden. Konden we mooi daar even opdrogen. Tja..... Het was toch wel even wat anders als de Walmart die we richting Orlando gewend zijn. Maar ach, we hebben wat we hebben moeten en omdat het weer nog niet echt mee wilde werken besloten we om naar de Villa te gaan en dan zouden we wel weer verder zien.

Eenmaal in de Villa hoorde ik de vaatwasser draaien, dus dat betekende ook dat er iemand was geweest.... Super fijn !!! Het is tenslotte vakantie. We hebben lekker even een broodje gegeten met z'n 3-tjes. Toen wist Demi ineens wat ze wilde gaan doen....... Ja hoor, daar komt ie..... De Jelly Bean Challenge............. Uhhhhhhhh.......... Nou......... Moet dat echt??? JAAAAAA Riep ze....

Ok√©, dan maar meteen doen dan zijn we er ook vanaf. We zijn met z'n 3-tjes om het keuken eiland gaan staan en de eerste draai werd...... Wit.... Babydoekjes of Kokosnoot. Je raad t al.... alle 3 babydoekjes.... BLEHHHH. oke snel uitspugen, slok water en verder. 2e draai..... Chocolade pudding of hondevoer....... Ook hier alle 3 Hondevoer......  Toine en Demi hadden een bakje voor zich staan en binnen No Time lag die Jelly Bean daarin. Ik stond bij de gootsteen dus de mijne lag al snel daarin maar ik raakte die smaak niet meer kwijt. In het begin was t even lachen, maar op een gegeven moment dat ik echt dat alles eruit kwam, jeetje wat was dat AFGRIJSELIJK zeg..... !!!! Dt was dus ook meteen het einde van het spelletje. Demi heeft alles weer netjes ingepakt. Dit is iets om verder met vriendinnen te doen maar niet met ons..... BAH, BAH. !!


De rest van de middag is het zwaar bewolkt buiten en waait het vrij hard. Rond 15.30 uur begint het wat te rommelen en valt de regen met bakken naar beneden. Ach we vermaken ons prima binnen, dus laat maar lekker regenen. Het heeft heel de middag verder geregend en om 17.30 uur besloten we om richting Chili's te rijden om een hapje te eten. ( diegene die ons blog van vorig jaar gelezen hebben weten dat we daar erg graag eten )

Het viel er flink uit onderweg maar gelukkig konden we echt voor de deur parkeren dus dat was een mazzeltje. We wisten vooraf alle 3 al wat we wilden eten, hihihi ( eigenlijk best erg )

Ook deze keer was het weer heerlijk !!! Ook hier stond een Ziosk op tafel. Hier kun je zelf bestellen en afrekenen. Erg leuk.

Nog even speciaal voor nichtje Marloes. Demi krijgt constant van serveersters en winkel personeel te horen..... I like your dress, Nice dress.... !!! Hihi. 


De rest van de avond brengen we in de villa door. Verder met niksen, relaxen, vakantie houden.

Jammer vandaag van het weer en we hopen echt dat het morgen beter zal zijn. We willen nog 1 ding echt graag doen en daar hebben we mooi weer voor nodig. Later meer daarover.

Wat we dus morgen gaan doen is echt afhankelijk van het weer. We hebben nog 2 volle dagen hier want dinsdag reizen we naar Davenport...... !!! ( ook weer veel zin in ) 


See You !!6 opmerkingen:

 1. Hey Ilse, lachen zeg om die bean challenge....Alec wil het ook graag hebben, hebben jullie het hier in de buurt gekocht? Ben ook zo benieuwd naar het weer, we zijn vandaag aangekomen in Cape Coral.
  Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Saskia, Wij hebben er Jelly Beans in Miami gehaald maar ik denk dat ze bij elke grotere snoepwinkel wel te verkrijgen zijn. Schijnt HOT te zijn hier. ( onbegrijpelijk trouwens ) We hebben vandaag de eerste slechte dag gehad qua weer hier in Cape Coral. Hoop echt dat t morgen beter is !!!

   Verwijderen
 2. Hier in Nederland hebben Ronald en Chantal ook de bean challenge gedaan, ze blijken ook in Nederland gewoon te koop te zijn, de hondenbrokken variant bleef Chantal nog lang "proeven"bah. Ik hoop dat het weer in CC beter wordt zodat jullie je planning door kunnen laten gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ieuw, die bean challenge, lijkt me zo vies! Zou me er al niet eens aan wagen haha. Leuke dag evengoed. Hopelijk morgen de zon weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo, eindelijk eens even de tijd en rust gevonden om al jullie blogverhalen te lezen!!! Wat een belevenissen, heerlijk!!! Wat hebben jullie in een paar dagen alweer veel gedaan en beleefd zeg! Ga het nu iedere dag maar eens bijhouden haha
  En die jelly beans...GEWELDIG Demi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik hou er van!!!!
  Heel veel lieve groetjes, Frits, Judith en Yinte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig waren de Gadetjes van de week op visite en hebben Alec en Sem het spel gespeelt( dus hoefde wij niet mee te doen yes!!)
  En wat genieten jullie in cape coral en zelfs daar naar de chili's.
  Wij zijn er vanavond ook geweest,was niet slecht maar ook niet onze favoriet..
  Hoop op veel zon morgen ben benieuwd wat je in petto hebt:)

  BeantwoordenVerwijderen