zondag 9 augustus 2015

Shoppen en Fort Myers Beach.

Vanmorgen heerlijk uitgeslapen. Naja uitgeslapen, wij om 7.30 uur wakker en Demi tegen 9.30 uur, hihi. Omdat we pas rond 11.00 uur de deur uit hoefden, eerst even contact gehad met het thuis front. Was weer even erg leuk om de nichtjes uit Helvoirt te zien en natuurlijk ook de rest van de familie, want toevallig waren mijn ouders daar ook!!! Was gezellig.

We hadden gepland om naar een shopping Mall te gaan want het was tenslotte Tax Free weekend. Je weet maar nooit. Eigenlijk stond de Bell Tower Shops als eerste op de planning, maar dit hebben we toch veranderd, want we waren al vroeg klaar om te gaan en de Edison Mall was eerder open.

Vlak voor openingstijd kwamen we daar aan en laten we maar zeggen dat we niet alleen waren. Eenmaal binnen zag Toine dat het fototoestel kuren had, dus daar baalde hij flink van. Heeft even met zijn telefoon wat foto's gemaakt in de Disney winkel maar dat was niet naar z'n zin, dus is hij net zo lang aan het "rommelen" geweest dat de camera het toch weer deed !! Gelukkig maar.
Gisteravond kreeg ik een mailtje binnen van Victoria Secret met een super aanbieding van Sport BH's en laat dit nu net dat gene zijn wat ik daar nog graag wilde kopen dus dat kwam super uit. Eenmaal binnen was het nog rustig, dus heerlijk winkelen. Ook konden we deze keer echt op ons gemak rondkijken. Meestal staat er wel meteen een verkoopster bij je. Zowel Demi als ik hadden gevonden wat we wilden dus hup.... Passen maar. ( hoef ik eigenlijk niet te doen want alles wat ik daar op maat pak past perfect) Er kwamen weer 2 blije dames uit de kleedhokjes !! Bij de kassa bleek inderdaad dat er ook nog eens geen Tax bij kwam, dus dit was echt eens lekker winkelen daar.

Demi kon ook bij Bath & Body Works weer slagen voor een setje Hand gel.... Ze heeft er denk ik een nieuwe verslaving bij .... hihi.

Het was rond lunchtijd maar echt veel honger hadden we nog niet dus even bij de Starbucks gaan zitten met een heerlijke Frappuccino Vanilla Bean voor de dames en een Smoothie Strawberry voor Toine. Zo dat was onze lunch.We hadden het hier nu wel z'n beetje gezien en we gingen op naar de volgende Mall. Eenmaal buiten was het ondertussen vechten voor een parkeerplekje. Hadden wij mooi geen last van gehad omdat we zo vroeg waren. ( 11.15 uur )

Bij de Bell Tower Shops aangekomen was er echt totaal niks te doen. Ideaal parkeren. We hoefden hier eigenlijk maar naar 1 winkel. We kwamen voor Ulta Beauty..... Een winkel waar Toine vorig jaar en het jaar ervoor de haargel die hij gebruikt kon vinden voor een erg aantrekkelijke prijs in vergelijking met Nederland. Dus ja, dat was echt de moeite waard om daar even heen te rijden. Demi had er ook totaal geen bezwaar tegen, want ook die ging weer met de nodige potjes nagellak en lipgloss de deur uit.

Nu tijd om lekker naar huis te gaan. Het was ongeveer 15.30 uur. Eenmaal thuis zijn we gaan kijken wat het weer voor vanavond zou doen, want we hadden de zonsondergang op Fort Myers Beach op de planning staan, maar dit is wel iets voor mooi weer.

Na lekker even een dutje gedaan te hebben, zijn we rond 17.30 uur de auto in gegaan naar LongHorn Steakhouse. Ja, er moest natuurlijk nog wel eerst gegeten worden en dus hadden we dit op de route erheen uitgezocht. De doppinda's zijn nergens meer te bekennen, maar het eten was er weer super !!

Op naar Fort Myers Beach...... We waren een beetje huiverig voor het parkeren maar eenmaal de brug over was er meteen een parkeerplaats en daar was nog volop plaats. Ideaal want eenmaal de straat over zaten we meteen bij de Pier. Hier wilde we juist graag heen. Toine had gezien dat de zon vandaag om 20.07 uur onder zou gaan. We stonden er tegen 19.30 uur dus mooi op tijd. Heel langzaamaan werd het al drukker en drukker. De sfeer die er hing was heerlijk. Overal mensen aan het genieten van de Zon, zee en strand.... Geweldig om zo mensen te kijken. Ondertussen hebben we al de nodige foto's gemaakt en ja als die dan eenmaal gaat zakken weet je niet waar je kijken moet..... Wat een prachtige plek op aarde is dit zeg !!!!! We hebben genoten..................Eenmaal van de Pier afgelopen zat er een Dairy Queen en ja daar hadden we alle 3 wel zin in. Ik een lekkere Smoothie en Toine en Demi een ijsje. Op naar de auto en naar huis. Een klein half uurtje later reden we de oprit van de Villa weer op en was er weer een TOP dag voorbij.

Nu nog even lekker niksen en het blog maken want ja dat hoort er ook bij. Terwijl ik dit typ begint het ineens flink te regenen. Daar hebben we nu mooi geen last meer van.

Morgen hebben we nog niks op de planning, dus dat zien we dan wel weer. Zo eens proberen om lekker te slapen, want dat valt nog niet meer hier. Erg slecht bed helaas waardoor onze ruggen behoorlijk beginnen te protesteren...... Maar goed we blijven in beweging dat is toch het beste.

See You !!

5 opmerkingen:

 1. Een geslaagde shopdag met een schitterende afsluiting! Erg mooi die fotos.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed geslaagd met shoppen. Prachtig die zonsondergang foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk shoppen in de Edison mall, stuk rustiger dan de Florida Mall. Tax free duurt nog de hele week, dus sla je slag nog maar eens hahahaha. Die plek voor de zonsondergang gaan we noteren, prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Demi geniet van het shoppen zo te zien op de foto's onze demi wil ook het liefst elke dag shoppen :).
  En wat een mooie foto's van de zonsondergang prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke dag, en prachtige foto's. En de Ulta, 1 van mijn favo shops, rij er meestal wel een paar keer naar toe in een week tijd haha.

  BeantwoordenVerwijderen