zondag 23 augustus 2015

Een luie dag.....

Vandaag stond er niks op de planning. Heerlijk. We begonnen dus met uitslapen..... Nou ja, Demi en Toine. Ik was om 6.45 uur wakker. Demi werd als laatste om 9.30 uur wakker. Ook wel eens lekker zo. Na even rustig buiten ontbijten, zijn we even naar de Publix gereden voor de lunch en wat andere kleine boodschapjes.

Aangezien gisteravond het pinnen niet wilde lukken, dachten we dit ook even te regelen bij de Publix maar ook hier wilde dit niet lukken en toen snapten we er niks meer van.....??? Wat deden we nu weer fout? Op de parkeerplaats zat ook een bank, hup dan daar maar door de Drive Thru om te pinnen....... Was deze automaat buiten gebruik..... Pfffff. Nou oké, we hadden vandaag overdag toch geen contant geld meer nodig, dus dan later maar weer verder kijken. ( eenmaal in de villa wel even geïnformeerd bij Ronald hoe en wat ..... Thnx voor de hulp )

Zoals de titel van vandaag al zegt, een luie dag..... We hebben dus niet veel gedaan, alleen heerlijk gezwommen en buiten gezeten. Wel volop met de camera's in de weer geweest. Zie hieronder het resultaat !!

Na het zwemmen was het tijd om te gaan douchen en heel voorzichtig wordt er weer gedacht aan onze terugreis. D.w.z. dat er dus ook koffers ingepakt moeten worden. Andere jaren moesten we elke keer op onze laatste overnachting nog alle koffers openen en dat wilden we nu voorkomen. Dus er zitten nu 2 koffers dicht en die gaan pas in Vlijmen weer open. ( of de douane moet nog wat willen zien ) Ook zit er nog 1 van de handbagage koffers in een grote koffer, dus dat zegt ook genoeg lijkt me..... hihi. 

Vanavond zijn we nog even lekker een hapje gaan eten bij Chili's. Deze vakantie hadden we Demi beloofd om 1x daar een toetje te mogen eten (normaal doen we dat elders of thuis). Nou, dat was dus vandaag. Toine en ik hadden echt al genoeg op, maar Demi zat te springen. Ze kreeg een enorm bord met een toetje, choco en vanille cake met roomijs, choco saus en OREO koekjes in stukjes. ( daar ging het om, hihi ) Op het bord lagen 3 lepels..... er is er maar 1 gebruikt.....!! Ze heeft het ook niet helemaal opgekregen, maar dat kon ook niet anders, hij was echt HUGE!!!De rest van de avond doen we niet veel meer. Nog even kijken hoe het zit met de rest van de bagage en m'n blog maken. Morgen staat er nog een dagje Aquatica op het programma, dus we hopen op mooi weer. ( is het de afgelopen dagen ook geweest, dus we gaan ervan uit dat dat goed komt ) 

Tot morgen weer, 

See You
6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's!! En wat een mega toet....ook almzo'n smal meisje dat zo veel kan eten hahaha.
  Geniet nog van Aquatica en alvast een goede reis naar Miami!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat toetje ziet er heerlijk uit! Mega groot. Heerlijk dagje in de villa.
  Goede reis naar Miami.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit vinden wij ook altijd van die heerlijke dagen.
  Lekker niets doen.
  En wat gaat het toch snel he de koffers ook alweer aan het pakken.
  Maar morgen eerst nog maar genieten van aquatica.
  En jeetje wat een toet en helemaal alleen op knap demi ziet er ook wel heerlijk uit mmmmm.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh die Molton Lava cake, mmm.
  Veel plezier in Aquatica.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat toetje ziet er heerlijk uit! Had ik ook zo graag willen nemen de laatste keer, maar helaas, ook geen ruimte meer voor.
  En het schiet voor jullie helaas ook al op, geniet nog even van de laatste dag!

  BeantwoordenVerwijderen