woensdag 19 augustus 2015

DownTown Disney en een hoop gedoe.....

De dag begon vandaag met een hoop gedoe. Zoals verwacht was er nu wel een reactie van de eigenaar en ineens moest er veel geregeld worden. Zo stonden ook de PoolBoys ineens achter, omdat het zwembad ergens lekt. Deze jonge mannen waren weer net zo snel weg als dat ze gekomen waren en hadden een buisje water meegenomen, 2 jerrycans chloor erin gegooid en ja daar komt ie..... de tuinslang in het bad gegooid, maar vergeten om deze open te draaien. Erg functioneel naar ons idee en dat hebben we dan zelf maar even gedaan. Oké, dit ook weer gemeld en toen was het toch echt tijd voor een ontbijt. Dit tussen het bellen en mailen door gedaan en om 10.30 uur zijn we dan toch echt vertrokken naar DownTown Disney.

We hadden hier van de week nog niet alles gezien dus nu de rest bekijken. Toen we daar aankwamen stonden we ineens op de parkeerplaats, maar dat wilden we niet. Dus even terug en draaien zodat we dan toch de parkeergarage inreden. Nu stond de auto tenminste lekker koel. 

Ook deze keer weer lekker rustig rond gelopen en genoten van alle mensen, winkeltjes en de omgeving. Heerlijk sfeertje. Ja Ja, Toine moest eraan geloven..... even op een Harley Davidson zitten..... ( hij vond het maar niks )Demi nog even op de foto met Winnie The Pooh, Knorretje en Teigetje.


Voor Toine vonden we ook nog een paar Reef slippers, dus de oude kunnen na de vakantie mooi hier in de vuilnisbak. In diezelfde winkel zagen we ook de volgende Basketbal sokken hangen..... Die zijn leuk.... Of niet Bente???? hihi.De Lego winkel blijft ook altijd leuk om even doorheen te wandelen. Wat een enorme hoeveelheid verschillende blokjes in alle maten en kleuren. Pfffffff.


Verder genieten van de omgeving.Om 12.45 uur begonnen onze magen wat te knorren en zijn we richting Planet Hollywood gelopen. Hier hadden we al een keer heerlijk gegeten en we hadden nog een Voucher dus wat doe je dan.... Juist erop af !!! Hihi. Nou ook deze keer was het echt weer heerlijk..... Misschien zelfs nog wel beter als de vorige keer......


Na het eten zijn we weer richting parkeer garage gelopen, maar eerst bovenaan nog even een foto maken van de bouwactiviteiten. Zoals we nu zeggen...... een foto van nu en volgend jaar zoeken we de verschillen..... hihi.
Eenmaal thuis waren de plannen om meteen in het zwembad te springen, maar deze werden verstoord door de deurbel..... De onderhoudsman die kwam een foto maken namens de eigenaar van het display van de airco.......???? Het zal wel...... Oké, poging 2 op naar het zwembad...... De deurbel weer...... Nu een technische man qua airco's. Oké, kom maar weer binnen. Een erg aardige man die ons al snel wist te vertellen dat de airco verouderd was en de temperaturen niet meer aan kon. Tja, dat hadden wij ook al wel door. Hij wist ons ook nog te vermelden dat hij dat een maand geleden ook al geconstateerd had en doorgegeven heeft....dus de eigenaar was er al van op de hoogte. Hij heeft nu het een en ander afgesloten om zo de maximale capaciteit te krijgen in de ruimtes die wij gebruiken. ( we hebben 2 slaapkamers die we niet gebruiken ) Dit is voor nu het enige wat hij kan doen. Verder heeft ie nog een tijdje staan praten. We hebben ons dood gelachen met die kerel. Wat een verhalen..... HIHIHHIHI.

Toine dit gebeuren weer doorgegeven per mail aan de eigenaar. Nu maar weer wachten op een antwoord. We hebben wel door dat er verder voor ons weinig meer zal veranderen, dus nu kijken wat er te regelen is met een vergoeding, want hier gaan we zo niet mee akkoord. 

Poging 3..... Het zwembad. Ja nu lagen we er dan toch echt in maar in de verte begon het al flink te rommelen. Oké, we horen het nog even niet en zwemmen lekker verder. Na een tijdje begint het dan toch echt te weerlichten en harder te rommelen...... ERUIT !!! en douchen maar. Tja, zoals hier wel vaker zet het niet echt door maar dat risico nemen we maar niet.Vanavond doen we lekker niks meer. Morgenvroeg gaat heel vroeg de wekker, want onze dag Discovery Cove staat op het programma..... JOEPIE !!!!

Bij deze wil ik ook even iedereen bedanken voor de reactie's die we elke dag weer krijgen. Super om te lezen. Dat maakt het bloggen nog leuker !!

Tot morgen maar weer.

See You ....


5 opmerkingen:

 1. Heel erg veel plezier morgen in DC....laat jullie maar een lekker verwennen daar.
  Have Fun!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat ze nu pas in actie komen.
  Wat een bouwput nog bij Disney Springs, ben erg benieuwd hoe lang dit nog duurt.
  Heel veel plezier vandaag in Discovery Cove.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje zal je zien dat dadelijk de laatste dag de airco gemaakt is!!
  Wat vervelend allemaal.
  En morgen heel veel plezier in Discovery cove.
  is zo relax daar geniet ervan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dag weer, jammer van de airco, en wat idioot dat die eigenaar niets met de vorige melding heeft gedaan.
  Heel veel plezier in DC!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een volk over de vloer, erg jammer dat het allemaal zo lang moet duren, hopelijk heeft het dicht draaien van 2 kamers resultaat. Enjoy DC!!

  BeantwoordenVerwijderen