woensdag 12 augustus 2015

Uitslapen en Downtown Disney.

We zijn de dag begonnen met uitslapen. Naja wij...... Demi sliep heerlijk uit !! We hebben alle 3 erg slecht geslapen vannacht, dus waren behoorlijk brak vanmorgen.  We zijn rustig gaan douchen en ontbijten en PoolBoy Toine deed even zijn werk !! Ook ging in de huiskamer ineens de telefoon. Bleek het House Management te zijn, om te vragen of alles Ok√© was. Meteen even gemeld dat de airco niet koud genoeg te krijgen was in de slaap- en badkamer en dat het water in het zwembad erg laag stond en hier gingen ze mee aan de slag. Erg netjes dat ze even belden vonden we.
Onze eerste stap was, Discovery Cove....... Iets na 11.00 uur kwamen we daar aan. Jeetje wat een rust. ( de 2 andere keren dat we er waren, waren we er vroeg en dan sta je in de rij om binnen te komen ) Nu hadden we een andere missie. We zien heel de week al dat weeronline erg slecht weer aangeeft voor morgen en aangezien morgen net de dag is dat we een dag Discovery Cove gepland hadden wilden we dit graag verzetten. ( we hadden contact gehad met Attraction Tickets Duitsland waar we de kaartje gekocht hadden en die zeiden dat we het zelf daar moesten proberen, want het was voor hun te kort dag om iets te kunnen doen.) We vinden het echt zonde als we juist die dag al vroeg het water uit zouden moeten i.v.m. het weer. Daar is het te duur voor.

Bij binnenkomst kwam er meteen iemand op ons af voor de tassen controle. Geen probleem natuurlijk, maar toen we zeiden dat we alleen even iets kwamen vragen, keek ze nauwelijks meer. Bij de balie stond een zeer vriendelijke jongedame en die ging meteen in het systeem kijken of er de 20ste nog plaats was. ( ze werken daar met een maximaal aantal personen per dag ) Plaats was er, nu moest ze nog even bij de manager checken of het toch echt wel mocht. Ook dit was Oke !!

Meteen vroeg ze of ze onze pasjes alvast kon maken dan waren we al in gechecked en hoefden we, als we kwamen niet meer in de rij. Nou.... Kijk aan, echt ideaal. Ook konden we dan meteen met die pasjes naar de andere 3 parken, dat was makkelijker als met ons papiertje. Nogmaals werd er duidelijk gezegd dat ook nu de 14 dagen pas in zouden gaan vanaf onze eerste keer gebruiken, dus wat willen we nog meer. Het was een TOP service en wij waren er erg blij mee.

Bij het naar buiten lopen meteen alvast wat mooie plaatjes geschoten, want die heb je daar genoeg. Nog een weekje wachten en dan komen we hier weer terug. ( nu stiekem al zin in. hihi )Op naar Downtown Disney. Zo staat het tenminste nog aangegeven op de borden boven de snelweg. Op het Disney terrein zelf staat de naam Disney Springs al overal. We zijn hier de afgelopen 2 jaar ook diverse keren geweest. Elke keer weer heerlijk om er rond te lopen en aangezien we de Disney parken dit jaar aan ons voorbij laten gaan, willen we hier toch even de Disney sfeer opsnuiven. We hadden al veel verhalen gelezen van andere blogs dat er veel veranderd was en ook het parkeren wat normaal op een grote buitenparkeerplaats was zou veranderd zijn naar een parkeergarage. Nou we lieten ons verrassen. Tuurlijk hadden we zelf vooral vorig jaar al gezien dat er veel gebouwd werd, dus leuk om nu te zien hoe en wat.

Eenmaal daar zagen we dat er nog volop gebouwd werd maar ook zagen we veel wat we totaal niet kenden. LEUK !!  Allereerst kwamen we inderdaad uit in een enorme parkeergarage. Ideaal want aan het begin van elke rij wordt er aangegeven hoeveel plaatsen er nog zijn en boven de vrije plaatsen brand een groen lampje. ( hoe makkelijk kun je het hebben ) Tja en dan ga je lopen en lopen en lopen. De zon was al erg warm maar aangezien we bijna elke winkel wel even in wilde om te kijken, konden we daar weer even afkoelen. Hihi. We zagen erg veel nieuws en wisten soms niet waar we moesten kijken. 


Even gek doen in de hoedenwinkel. Wat waren daar een leuke hoeden zeg !!!Ook zagen we Amphi Cars. Auto's waarmee ze het water in rijden en dan een rondje over het meer varen. Tja, erg leuk maar voor $125,00 gaan we dat echt niet doen. 

Ook weer even gekeken bij de Lego-winkel dat blijft leuk.


Toen was het toch echt tijd voor De Disney Winkel. We keken onze ogen weer uit en ook zagen we hier veel veranderingen in de winkel. Onvoorstelbaar dat dit elke keer kan. Het is er altijd druk en dan toch echt enorme veranderingen in z'n winkel.

Het liep al tegen 14.00 uur dus het werd tijd om wat te gaan eten en aangezien we nog een voucher hadden van Planet Hollywood, daar maar heen gegaan. Vorig jaar heerlijk gegeten dus dat wilden we nog wel een keer. Als we daar aan tafel zitten heb ik aan de 2 filmliefhebbers Toine en Demi niks meer. Die hebben het samen over van alles en nog wat waar ik niks van snap, maar ach ik laat ze maar. Er is daar genoeg gezien. Ook deze keer was het weer heerlijk !! ( stiekem hebben we nog een voucher, dus wie weet komt het er nog een keertje van. We zullen het zien ) 

Vorig jaar stond dit nog helemaal op de parkeerplaats buiten Downtown Disney. Nu volop in het midden van de bedrijvigheid. 

En weer terug de mensen massa in. Er was een gezellige drukte. Toine zegt: Zullen we een toetje gaan halen??? Wij kijken hem beide aan van hu ???? wat???? HIHIHI Hij bedoelde een lekker chocolaatje halen bij Chirardelli. Dus dat natuurlijk meteen gedaan. Jammie. Natuurlijk kan en mag een heerlijke handenscrub niet ontbreken. We zagen ook shampoo liggen en ja dit wilde ik wel eens proberen dus deze wat lekkere uitgekozen en die gaan we thuis op ons gemak uitproberen. De kerstwinkel vergeten we ook hier niet. Heerlijk die sfeer. Zelfs in de zomer.Nog even bij Goofy's Candy & Co langs om wat lekkers te halen. Sta je daar aan de kassa, vraagt de medewerkster of we een tasje willen of dat het een Snack Emergency is....... HIHIHI, Hier hebben we erg om gelachen !! Nu was het echt welletjes geweest en gingen we terug naar de parkeergarage. Rond 16.45 uur waren we weer bij de villa en was het nog een mooie tijd om even met Pa & Ma Keijzers te Skypen. Daarna zijn we met z'n 3tjes het zwembad ingesprongen om even lekker af te koelen.

( we zagen dat de Poolboy langs geweest was i.v.m. de te lage waterstand wat we vanmorgen hadden gemeld, nu lag de tuinslang erin, hihi ) 

We hebben meteen even de onderwater camera getest..... Erg leuk !!! Hihi.
Zometeen nog een lekker ijsje hier en dan is de dag weer om. Morgen zien we het wel weer.

See You !!


7 opmerkingen:

 1. Fijn dat jullie de dag nog konden omzetten bij Discovery cove.
  Hadden wij een paar jaar geleden ook,toen was onze demi ziek en hebben we het een paar dagen verschoven.
  Vind dit ook een geweldig park.
  Blijft leuk he Disney downtown.
  Weer een top dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prima service bij DC en daarna in Disney Downtown de dag doorkomen, helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderaad top service van DC. Down Town blijft leuk om te doen, heerlijk wat rondlopen en op het terras aan het water een Starbucks hahaha.
  Have Fun!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goede service bij Discovery Cove.
  Haha, snack emergency, ik vind het leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke dag, verstandig om DC te verzetten. Je wil daar echt mooi weer hebben, zonde anders van de dure kaarten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed geregeld bij DC en super dat dit kon. Helemaal top dat je je kaartjes al hebt en niet meer in de rij hoeft.
  Downtown Disney vonden wij ook erg leuk, wel superdruk. Onderwaterfoto's zijn goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een goede service bij Discovery cove toch!! En down town Disney blijft leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen