dinsdag 4 augustus 2015

Reisdag, Key West - Cape Coral

Vanmorgen weer vroeg de wekker ..... Pffff we hadden toch vakantie??? Hihi. Maar aangezien we op tijd in Cape Coral wilden zijn kon het niet anders.

Rond 6.15 uur was ik wakker, dus maar meteen gaan douchen. Dit was nog een hele sport want er kwam weinig water uit de douchekop en als er al water kwam dan was het voornamelijk koud. :(
Uiteindelijk waren we iets voor 8.00 uur klaar en zijn we naar IHOP ( International House Of Pancakes ) gereden. Hier hebben we een heerlijk ontbijt op.
Nog even snel naar de Publix ( lag er naast, dat wisten we nog van 2 jaar geleden ) voor wat kleine boodschapjes voor onderweg en hup de auto in, Rijden maar !!!

We reden om 9.00 uur de parkeerplaats af en de navigatie gaf aan dat we er rond 15.00 uur zouden zijn. We dachten dat we dit nooit zouden halen maar dat gaf niks want we konden toch pas vanaf 16.00 uur de villa in. Onderweg ging het erg vlot, alles zat mee. Even een keer tanken..... Jeetje dat is een heel verschil met thuis zeg !! We hebben 13,04 Gallon getankt en $33,36 afgerekend. De rekenwonders onder ons weten dan waar dit op uit komt, maar om even te helpen..... 1 Gallon is 3,78 liter dus dan kost 1 liter ongeveer €0.65  ....!!!!! Op de bon zien we ook nog eens dat er hier helemaal geen BTW op benzine zit..... Daar kunnen ze bij ons nog wat van leren. Daarna weer snel door. Na een tijdje nog even een kleine stop om de benen te strekken en dan is het nog een uurtje door. Zelfs met deze 2 stops blijft de navigatie positief qua eindtijd en wordt t zelfs 14.47 uur. ( erg vreemd hihi ) Aangezien dit te vroeg is om naar de villa te gaan en we anders toch nog terug hadden gemoeten voor boodschappen dit eerst maar gedaan bij de Publix. 

Weer erg leuk om deze enorme winkel binnen te komen. Hier even inkopen gedaan voor de komende week. Dat was weer een karretje vol met plastic zakjes. Ja ook deze keer werd alles netjes in een enorme hoeveelheid plastic tasjes ingepakt ( bijv. 2 flessen in 1 tasje ) en kregen we zelfs het aanbod om het mee naar de auto te brengen. Nou meneer, dit hoeft echt niet hoor kunnen we echt zelf wel. Erg lief aangeboden, hihi. 
Nu was het keurig 16.00 uur en gaf de navigatie nog 7 minuten aan. Hup naar de villa. Onderweg zagen we dat er zelfs nog een Publix dichterbij zit, dus dan weten we dat ook meteen weer. 

Eenmaal bij de villa snel naar binnen want ons ijs smolt in de auto, hihi. Code invoeren, hopla de deur was meteen open. Een makkie deze keer. Eerst meteen even foto's gemaakt en dan alles op z'n plek zetten. Hier gaan we het wel een weekje uithouden..... Een erg mooie uitkijk over het water en een prachtige villa. Zie de foto's.
Meteen ook even de auto op de foto gezet. Toine is er erg blij mee. Rijdt erg lekker zegt ie elke keer !! Nou ik zeg.... Prima zo, hihi. Toen we eenmaal alles op orde hadden in de villa is onze Chef Kok Toine aan het eten begonnen. We hadden bij de boodschappen alles voor een lekkere pasta meegebracht. Weer eens wat anders dan de afgelopen dagen. 

De avond brengen we heerlijk in en rondom de villa door. Ieder gaat z'n gangetje en we staan allemaal heerlijk in de relax-stand. Volop genieten zo !!

Wat gaan we morgen doen.....??? Echt nog geen idee. We hebben een lijstje met dingen die we hier in de omgeving graag zouden willen zien maar wat, wanneer en hoe??? Dat zien we nog wel. Jullie lezen het vanzelf weer.

Alvast iedereen bedankt die aan het meelezen is, we vinden de reactie's elke keer weer erg leuk !!! 

XXX

8 opmerkingen:

 1. Zo inderdaad een mooie villa.
  Snap dat je het hier wel vol kan houden.
  En voor demi ook heerlijk een eigen slaap& badkamer..
  Geniet ze.wij vonden cape coral ook heel leuk..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie villa en inderdaad per dag kijken wat te doen is het best, gewoon genieten van al dit moois, en dat gaat ongetwijfeld lukken. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie villa zo aan het water, daar houden jullie het wel even uit. Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad een zeer mooie villa. Mooi om van hieruit dingen te ondernemen. Genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Ilse, wat een mooie villa zeg, dat zal zeker niet moeilijk vol te houden zijn. Laat de zon maar komen zeg ik we zijn er klaar voor hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super villa! Dat is echt genieten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is zeker een mooie villa. Heel veel plezier daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Net je blog gevonden, en even bijgelezen. Op de reis na een heerlijke vakantie zover. En wat een prachtige villa! Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen