vrijdag 21 augustus 2015

Mall At Millenia en Florida Mall.

Vanmorgen lekker rustig wakker geworden. Aangezien we gisteren door het noodweer geen ontbijt voor vandaag meer hadden geregeld, ben ik dus even gaan zoeken wat er te ontbijten was op onze eerste stop van vandaag, de Mall At Millenia. Daar zag ik een Panera Bread zitten, dus besloten om zo de auto in te gaan en daar te ontbijten. Zoals elke keer, was dit weer lekker.Toen we daar zaten viel het ons op dat er enorm veel mensen rondliepen in zwarte kleding. Zelfs zoveel dat we er niks van snapten.

Na het eten zijn we lekker de Mall ingelopen. Het was nog erg rustig. Dit is een erg mooie Mall met een zeer luxe uitstraling. De meeste winkels zijn hier dan ook echt niet voor onze portemonnee maar kijken is ook erg leuk !!
Eenmaal bij de midden cirkel van de Mall aangekomen, zagen we ineens waar al die mensen met zwarte kleding voor waren. Er was een Make-Over plein gemaakt voor het make-up merk MAC. We zijn hier eens even rustig bij gaan zitten om te kijken wat dit nu weer was. Aangezien Toine hier WIFI heeft is hij even gaan zoeken op de site van de Mall en toen kwamen we tot de ontdekking dat het vandaag Haute Dog Fashion Day was....... Geen idee wat dat dan weer is. Al snel zagen we wat modellen lopen, met naast zich een mannelijk model als hond...... Apart. Verder stonden er enorm veel stoelen waar iedereen een make-up advies kon krijgen. Ook wij zijn diverse keren benaderd toen we er langs liepen, maar nee dat is niet iets voor nu..... Was wel erg leuk om te zien.
Natuurlijk zijn we hier voor de PINK, Victoria Secret, ( dat zijn de belangrijkste, hihi ) StarBucks, Justice, GAP enz., enz. Verder hebben we ook staan kijken bij alle Dure merken zoals Louis Vuitton, Prada, Michael Kors, Burberry, Versace, Yves Saint Laurent, Gucci, Chanel en Boss. Hier stonden soms echt enorme kleerkasten van security binnen, dat je het niet eens in je hoofd haalt om naar binnen te gaan.

Na enige tijd hadden we alles wel gezien en ja, dan is het tijd voor Johnny Rockets zegt Demi...... Hier hebben we 2 jaar geleden voor het eerst gegeten en sindsdien is dit toch wel onze favoriete echte hamburger tent. Super sfeer en uitstraling. Ook de bediening is elke keer weer Top !!Wat ons al opvalt sinds we hier 2 jaar geleden kwamen............... zeer regelmatig zie je ( vooral ) mannen met sokken in badslippers lopen. We blijven hopen dat dit echt aan ons kleine landje voorbij gaat, want wat is dat afschuwelijk zeg !! ( nu de kans gezien om er een keer een foto van te maken ) 


Ook de Florida Mall stond nog op het programma. Er waren wat kleine dingen die we nog graag wilde hebben, maar die we nog niet hadden kunnen vinden. Dus op naar de volgende Mall. Deze was op papier maar een kwartiertje rijden, maar door het enorm drukke verkeer duurde dit wat langer. Daar aangekomen was het ook hier niet druk en was parkeren een makkie. 

Ook hier hebben we diverse winkels gehad en zijn we voor alles geslaagd. Ook de MM's winkel hebben we weer bezocht. Dit blijft elke keer weer leuk. Wat een enorme hoeveelheid aan MM's artikelen ze daar hebben is echt niet normaal. 


Eenmaal thuis was het even tijd om de buit van vandaag te showen. 


In de Villa zijn wel lekker onze gang gegaan, maar al snel bleek dat het internet niks meer deed...... Nou, dit was even de druppel en waren we behoorlijk klaar met het huis hier...... We wilden van alles opzoeken over dingen die we nog willen gaan doen en dan bam..... alles weg. Het heeft wel weer even geduurd voordat het terug was. Toine heeft diverse keren alle stekkers e.d. eruit gehaald ( ook al stond erop dat dit niet mocht ) en gelukkig werkt het nu weer. 

Verder doen we dus ook echt niks meer en pak ik zo lekker m'n e-reader, hihi.

Tot morgen weer.

6 opmerkingen:

 1. Heerlijke 2 dagen hebben jullie gehad zeg, wat gaat de tijd hier hard he. Bah..... Panera roepen we ook al jaren maar nog steeds niet geweest. Geniet verder en erger je niet te veel aan de villa....
  Gr. Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo een echte shopdag.
  Twee malls op een dag super.
  En nog goed geslaagd ook.
  En wat hebben júllie een pech met de villa,snap dat je daar wel een beetje klaar mee bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed geslaagd met shoppen!!! Heerlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een heerlijke shopdag, beide malls zijn zo fijn. Haute Dog is een nieuwe LE collectie van MAC, ze brengen er meerdere per jaar uit. In NL komt het pas in het najaar. Groot fan van MAC hier ;-)
  Toen ik er in februari was was er ook al een groot event voor een nieuwe collectie, leuk om mee te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer goed geslaagd, heerlijk hè, dat shoppen daar! En grappig, zo'n event!!
  Johnny Rockets stond ook nog op onze planning, maar is er niet meer van gekomen, ziet er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen