dinsdag 18 augustus 2015

Een dagje niks bijzonders........

We waren toe aan wat meer uren slaap, dus we hadden voor vandaag niks gepland. Geen wekker, gewoon niks. Ik zoals verwacht gewoon vroeg wakker en wederom slecht geslapen. Toine kon wat beter blijven liggen, maar slapen ook niet echt meer. Demi heeft wel heerlijk uitgeslapen, dus die had weer goede zin.

Na rustig opgestart te zijn, zijn we rond 10.45 uur richting IHOP gereden om hier nogmaals een keer te ontbijten. Daar aangekomen was het al vechten op de parkeerplaats voor een plekje en binnen stond heel de hal vol met wachtende mensen. Jeetje, dat hadden we dus totaal niet verwacht om 11.00 uur. Wachttijd zou 15 minuutjes zijn, maar het ging erg snel en na een kleine 10 minuten zaten we al aan tafel. Ook deze keer hebben we weer lekker gegeten en konden we er wel weer even tegen.

Hierna zijn we naar The Loop gereden. Toine wilde nog graag naar Ulta voor wat extra gel en zodra Demi dit hoorde stond die al te springen..... Ja ja, die kunnen we daar heel de dag wel loslaten..... hihi. Verder nog wat winkeltjes binnen gelopen en zelfs voor Demi nog geslaagd voor een nieuwe spijkerbroek. Ook bij JC Penny binnen gelopen maar, hier vonden we het deze keer echt niks.....

We hebben nog wat rond gereden in de omgeving en het valt ons al op zolang we hier zijn, dat er overal volop gebouwd wordt. Complete nieuwe wijken en resorts komen er uit de grond. Ook de bouwstijl wordt anders naar ons idee. We zijn benieuwd hoe alles gaat worden. Wie weet zien we het ooit weer.

Eenmaal thuis hebben we eigenlijk eens even niks gedaan. Naja niks. Toine even wat mail weg gewerkt, Demi wat op You Tube rond neuzen en ik wat gerommeld. Ook wel eens lekker z'n luie dag. Toen kwam de vraag van Demi, waar gaan we eten.....??? Uhhhh nog niet over nagedacht..... Zullen we nog een keer naar Denny's gaan.... Ach waarom niet die zit hier echt om de hoek en aangezien dit op Key West prima bevallen was, vonden we het wel makkelijk.

Rond 17.30 uur zijn we die kant op gegaan. Een erg vriendelijke serveerster nam onze bestelling op en aangezien het nog erg rustig was, had ze ook even tijd voor een praatje, ook wel eens leuk. Het eten was prima, maar op Key West was het in onze ogen net wat beter/meer. Wel hebben we hier als "toetje" de Pancake Puppy's genomen. Smaakten lekker.

Op naar de Publix voor een boodschap en door naar de Villa. Vanavond is Toine een uurtje aan het werk geweest, want ja dat gaat gewoon door.

Vanmiddag is er ook weer contact geweest met het Management van de Villa over de Airco want er was schijnbaar vanmorgen iemand geweest om het te regelen, maar we hebben geen idee wat die gedaan heeft en voelen ook geen verschil. De dame aan de telefoon werd steeds meer kortaf. Toine heeft nu gevraagd of ze aan willen geven wanneer ze komen, dan kunnen we zorgen dat we er zijn en het probleem uitleggen, want zo schiet t niet op. Dit was goed, maar jullie begrijpen wel. Niks meer van gehoord. !!!! Dit wordt vast opgelost de dag voordat we vertrekken en dan hebben we er dus niks aan gehad en er alleen ellende van gehad. Ook de eigenaar laat nog steeds niks van zich horen, dus wat dat betreft gaat het erg lekker. NOT !!!

Morgen gaan we nog een keertje naar Down Town Disney ( Disney Springs ) want daar hebben we nog niet alles gezien.

Tot morgen weer.

Groetjes van ons.

3 opmerkingen:

  1. pfff, je zou er zo langzamerhand gek van worden, ik zou echt (nogmaals) iets via de mail gaan versturen aan management en eigenaar want hier word je toch niet blij van en het kost zoveel tijd en ergernis, gelukkig hebben jullie ondanks de airco toch een prima dagje gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gedoe, je moet nog opeltten dat zoiets je vakantie niet gaat beheersen...... Ondanks dat een super leuke dag weer. Veel plezier i. disney Springs......zó leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker zo'n dagje! Wel jammer van de airco, je zult inderdaad zien dat hij net gemaakt is voordat jullie vertrekken. Veel plezier in Disney Springs!

    BeantwoordenVerwijderen