donderdag 13 augustus 2015

Demi - Dag..... Shoppen !!!

Vanmorgen rustig wakker geworden en na het ontbijt zagen we dat het erg bewolkt was. Onze keuze om Discovery Cove te verzetten is tot nu toe goed geweest. Plannen voor nu zijn shoppen in de Premium Outlet op de International Road. Hier zit een Victoria Secret een GAP en een Clarks winkel. Precies wat we willen.

Rond 10.00 uur gaan we de auto in en onderweg is het nog vrij rustig. Heerlijk rijden zo. Eenmaal daar aangekomen werd het al wel wat drukker, maar op dit tijdstip nog volop parkeerplaats. We lopen de outlet binnen en ik zie iedereen met een ijsje lopen..... Ik zeg nog tegen Toine: "is dat iets nieuws iedereen om 10.30 uur al aan een ijsje..." Ik heb het nog niet gezegd, of we horen luide muziek en ze staan te zwaaien met Olaf waaiers en als je die aanpakt kun je GRATIS een ijsje gaan halen..... Tja wat doe je dan....??? Juist.... een ijsje halen. Hihi.

Een erg leuke luidruchtige Disney promotie in de outlet !!!Na dit avontuur zijn we meteen richting de outlet van Victoria Secret gelopen, want daar hebben we vorig jaar erg lang in de rij moeten wachten bij de paskamers en dat dit wilde we deze keer voorkomen. Eenmaal binnen zagen we al een enorme rij staan, dus helaas..... Dus maar rustig onze maten gaan zoeken. Voor mij niet heel veel keuze, maar ben weer prima geslaagd. $20,00 per stuk dat is echt een schijntje van de normale prijs, dus ik blij. Op naar Demi haar maat...... Daar staat bij $7,99 per stuk..... Ik kan het bijna niet geloven...... Nou oké, graaien maar. Dit hoeven we der geen 2x te zeggen. Mevrouw staat in No Time met 9 stuks in der handen. Oké, Oké op naar de paskamers. Hier was het weer een flinke poos wachten, maar je moet er wat voor over hebben. Ik was zo klaar, zat allemaal prima, maar dat had ik van te voren al kunnen weten. Demi heeft er 2 weg gedaan die zaten niet lekker, dus uiteindelijk 7 mee terug de winkel in. In eerste instantie dachten we dat die prijs echt niet zou kloppen, dus had ze er 3 uitgekozen die ze echt heeeeeel graag wilde zodat we aan de kassa niet moeilijk hoefden te doen. Ook weer in de rij voor de kassa....... ( het lijkt hier soms net de Efteling met al die poortjes ) Bij de kassa eerst even gevraagd hoe het nu echt zat met de prijs, maar ze waren echt $7,99 dus ja, dan alle 7 maar mee...... Je had dat gezicht moeten zien !!!! Geweldig. De dame bij de kassa zei nog tegen der.... Lucky you !!! Dat had ze goed ingeschat. hihi. Ook vond Demi nog 3 telefoon hoesjes voor $0,99 dus dat kon ze niet laten liggen. ( helaas bleek eenmaal thuis dat er eentje niet past.... )

Al snel kwamen we een Bath & Body Works tegen. Ja, Demi wilde haar nieuwe verslaving weer even voortzetten en dus werden er weer wat flesjes ingeslagen.

Onderweg naar GAP kwamen we langs een UGG's winkel en aangezien Demi die al 2 jaar wil hebben, dus ook nu maar weer naar binnen. Bij binnenkomst zag ze meteen iets staan wat ze graag wilde...... Meteen passen en ze was helemaal verliefd. Ja, dan heb je heel het jaar niet voor niks gespaard en kun je nu dus iets moois kopen wat je al lang wil hebben. Ze liep helemaal stralend de winkel uit..... !! Heerlijk. 

Wederom op naar GAP maar we zagen dat de FoodCourt hier vlakbij zat, dus hebben we eerst even een broodje gegeten bij de Subway. Toen we daar zaten, zagen we de lucht al zwart worden. Dat voorspelde niet veel goeds. 

Eenmaal 2 tellen bij de GAP binnen hoorde we het enorm rommelen en niet veel later viel het er met bakken uit. Iedereen vluchtte de winkels binnen. Wij waren voorlopig toch onder de pannen dus hebben op ons gemak door gewinkeld. Shirtje hier, truitje daar...... Ging prima. Helaas kon Toine de mail van afgelopen week niet meer terug vinden, want dan hadden we nog eens 15% extra korting gekregen .... ( deden ze zo niet, ze moesten de code hebben ) Maar ach, dat mag de pret niet drukken ook hier weer prima geslaagd. 

Nu tijd voor Clarks. Hier is Toine al 2 jaar erg goed geslaagd voor schoenen en hoopte dat dit jaar weer te doen maar...................... Helaas. We konden echt niks leuks vinden. Hebben heel de winkel op z'n kop gezet. Wie weet vinden we ergens anders nog iets, maar vandaag even niet. 

Op naar Starbucks voor een lekkere Frappuccino Vanillie Bean en door naar de auto. Het regende nog wel een beetje, maar dit kunnen we wel hebben. De lucht zei dat het nog niet gedaan was met de regen, dus even doorlopen maar. Nu de navigatie op de kerstwinkel die we van de week niet konden vinden. We hadden nu op Google Maps gezien hoe en wat, dus dat kwam helemaal goed.

We waren er zo, maar helaas viel deze winkel erg tegen. Groot..... ja, dat was het zeker maar het was meer een pakhuis, dan een gezellige winkel. De foto's waren dan ook echt de leukste plekjes van heel de winkel. hihi.


Nu lekker terug naar de Villa. Onderweg werd het al behoorlijk druk en stonden we regelmatig stil. Ook de regen bleef niet uit. Omdat het zolang duurde, besloten we om maar bij de Chili's te stoppen. We hadden er zeker met dit weer geen zin meer in om er later op de avond nog uit te moeten. 

Bij Chili's was het nog heerlijk rustig en hebben we wederom prima gegeten. Deze keer zelf afgerekend met de Ziosk..... Vond Demi erg leuk !! hihi. 


Nog even snel naar de Publix voor een boodschap ( Toine reed netjes de auto voor de dames voor, dus we konden bijna droog instappen, hihi ) en op naar huis. Alles lekker even uitpakken en deze keer maar wel weer een keer op de foto zetten. 


De avond brengen we rustig door in huis. Af en toe valt er een bui, dus zwemmen zit er helaas niet meer in. Ik merk dat ik door het slechte slapen erg moe ben, dus hoop dat ik vannacht beter zal slapen want morgen willen we graag naar Seaworld. Hier kunnen we 14 dagen terecht, dus als het weer niet mee wil werken dan gaan we op tijd weer naar huis. We zullen het wel zien.

Voor nu Tot ziens weer. 


8 opmerkingen:

 1. Echt boffen hoor die VS outlet, daar hadden we geen tijd voor en wij dachten dat er in Fort Meyers ook wel een zou zijn....NOT. Dus hier lekker 2 voor $49,50 hhmmmm :(. Heerlijk kunnen shoppen, wij gaan morgen de laatste taxfree poging wagen hahaha, alleen is het hier super rustig in de winkels, ook lekker hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad maar goed dat jullie DC hebben verzet.
  Lekker geshopt en goed geslaagd.
  Zo jullie demi is wel een Boffert 7 bh voor elke dag van de week een :)
  Waren er gisterenavond ook nog ff langsgeweest Sem en Stefan hebben weer een uur zitten wachten op ons haha.
  Het is daar gewoon heerlijk shoppen met de prijzen.
  En de uggs zijn ook super gaaf..
  Top dag morgen veel plezier in sea world

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig, Chantal heeft dezelfde Uggs gescoord en was ook bij VS goed geslaagd maar de prijzen waren vorige maand nog wel hoger dus zij heeft de leukste 3 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk geshopt zeg! Heb me nooit echt verdiept in VS, vind het altijd zo druk in de winkels, en opdringerige verkoopsters. Als ik ooit nog in de outlet kom toch maar eens kijken. Hopelijk vandaag mooi weer voor jullie in Seaworld. En beter slapen voor jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik lees dat het weer genieten is in beautiful USA. Heel veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo, een echte Demi-shop-dag! Goed geslaagd, kan me dat blije gezicht wel voorstellen. Ugg winkel zijn wij voor Emma ook geweest, helaas niet geslaagd, ze valt nog in de kindermaten en had weinig keus. Veel plezier in Seaworld!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Shop till you drop! Nice! Veel plezier nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heerlijk goed geslaagd met shoppen!! daar worden we blij van. hahaha

  BeantwoordenVerwijderen