donderdag 2 juli 2015

Nog een klein maandje......

Ja Ja we zijn volop aan het aftellen en eerlijk is eerlijk de weken vliegen om. ( ook al kan het natuurlijk nooit snel genoeg gaan)

Vanmiddag ben ik volop bezig geweest met het in orde maken van ons "belangrijke papieren mapje". Zorg verzekeraar gebeld voor een verklaring, papieren van Demi in orde gemaakt, hotel bevestigingen uitgeprint, Esta's uitgeprint, papieren van de huurhuizen in orde, enzo.
Fijn dat dit ook weer klaar is. Geeft vooral mij een rustig gevoel.

Verder hebben we afgelopen weekend Demi een grote verrassing bezorgd..... We riepen sinds we geboekt hadden al dat we geen pretparken zouden doen dit jaar ( afgelopen 2 jaar alles gezien van Disney, Universal, enzo ) maar tja het begon toch te kriebelen en stiekem hadden we toch kaartjes geregeld en die hebben we zondag als extra verjaardagscadeautje gegeven. Ze was er dolblij mee. Dus ja we gaan toch weer heerlijk genieten van 4 mooie parken. Discovery Cove, Busch Gardens, SeaWorld en Aquatica !!!!

De planning voor onze week in Cape Coral begint nu ook al echt vorm te krijgen en waar we eerst dachten t daar lekker rustig te hebben denken we nu tijd te kort te komen, hihi.

Hier nog een paar drukke weekjes voor de boeg. Demi begint morgen aan haar proefwerkweek, dit valt niet mee met deze enorme temperaturen en wij nog druk met werk en alles wat er bij komt.

Langzaamaan gaan we ook een begin maken met t op orde brengen van de spullen die mee moeten want we werken echt tot de laatste dag door dus dan geen tijd meer. Maar ach ook dit zal wel goed komen en ondertussen weten we dat alles daar ook te koop is dus dat is wel makkelijk.
Florida,Here We Come !!
8 opmerkingen:

 1. Heerlijk om te lezen hoe enthousiast je bent.....wat doet Florida toch met ons hè hahahaha. Succes voor Demi en ze heeft nu nog meer om zich op te verheugen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, heel herkenbaar en ik ben benieuwd naar je planning van Cape Coral, ik probeer het voor de week dat wij er zijn toch vooral rustig te houden maar het is moeilijk want er zijn zoveel mooie dingen in de buurt te zien en te ondernemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk het begint al aardig dicht bij te komen de vacantie!!!!
  En wat een kado naar Discovery cove dat wordt genieten.ik ben in de vacantie jarig en wist nog niets voor mijn verjaardag een goede tip hihi😉
  Plus dat je nog naar sea world en aquatica en busch Gardens mag.
  Wij hebben er ook weer zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toine is eind van onze vakantie ook nog jarig daar. Hoop niet dat die ook nog z'n cadeau wil hebben, hihi.

   Verwijderen
  2. Stefan wil graag de I watch kopen daar misschien een leuk verjaardagscadeau voor Toine ( hihi)

   Verwijderen
  3. Wat leuk zeg !! Voor Toine alleen niks want die is meer Samsung-fan dan Apple..... hihi.

   Verwijderen
 4. Leuk verrassingskado voor Demi! Wij gaan dit jaar ook naar Discovery Cove, hebben er zin in.
  Dat weekje Cape Coral willen we ook als relaxe-weekje houden, maar blijft lastig hè, zoveel moois te zien en te doen.
  Demi, succes met je proefwerkweek, wordt afzien zeg met deze hitte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hardstikke leuk. We blijven jullie weer volgen. N

  BeantwoordenVerwijderen