donderdag 30 juli 2015

We zijn begonnen.

Vandaag was het voor Demi en mij een rommel, opruim, was en inpak dag thuis. Voor Toine nog een werkdag tot 15.00 uur. Daarna is er een bordje op de deur gegaan en is de vakantie begonnen.

Eenmaal thuis moest er nog wel het een en ander afgemaakt worden qua werk maar ach dat hoort erbij. Ook nog even snel een pakket inpakken........ ( die had geluk.... vanmorgen besteld en vanmiddag al naar t postkantoor gebracht ). De laatste dingen in de koffer gedaan en toen was het echt tijd om te gaan.....17.30 uur. ( mooi op tijd ). Bij het postkantoor duurde het helaas wel wat langer maar ach we hebben vakantie. Eenmaal aan het rijden zeg ik voor de gein..... Niks vergeten????? Demi....??? Ja..... Check....!! Mama.... ??? Ja ...... Check..... !!! Toine.....???? Ja......Check !!!! Ohjee we moeten terug zegt Toine ....... Net op tijd voordat we de snelweg op zouden rijden. Dus weer naar huis. Opnieuw rijden we de straat uit en zijn we dus om iets over 6 uur alsnog onderweg naar Dusseldorf.

Onderweg af en toe een klein buitje regen maar verder was het heerlijk rustig op de weg en op een paar Duitsers na die langs kwamen vliegen ( 180+ ) verliep de reis rustig.

Om 19.30 uur draaien we de parkeerplaats op bij Hotel van der Valk ...... Volop parkeerplaats dus dat was makkelijk. Eerst maar even naar binnen om in te checken en vragen hoe en wat want we willen de auto hier namelijk 4 weken laten staan ipv de 2 weken die bij ons arrangement bij zaten ( Sleep, Park & Fly ) Dit was allemaal geen probleem dus snel de auto naar de parkeergarage en op naar de kamer. De kamer is erg ruim en voor Demi is netjes de slaapbank klaar gezet. Altijd fijn als je op de kamer fatsoenlijk je koffers e.d. kwijt kunt.Demi stort zich meteen op de WIFI die aanwezig moet zijn maar helaas lukt dit niet. Na een tijdje proberen dus maar even naar beneden lopen en daar bleek dat ze t nog niet geactiveerd hadden dus dit was gelukkig ook weer snel opgelost. De avond hebben we verder lekker lui doorgebracht voor de tv, op laptop en op de telefoon.
De wekkers zijn gezet op 5.30 uur want om 6.30 uur komt de taxi voorrijden die ons naar het vliegveld gaat brengen. Vandaar vliegen we rond 9.45 uur richting Miami.

Straks lekker slapen....... Tot snel weer.

( foto's van buitenkant hotel voegen we na onze vakantie toe zijn we nu vergeten te maken )

3 opmerkingen: