zondag 6 september 2015

Nawoord

We zijn alweer een week aan het werk maar toch valt er nog wel wat te melden naar aanleiding van onze reis. Zoals jullie hebben kunnen lezen hebben we op de heenreis ruim 6 uur vertraging gehad en hier zijn we meteen mee aan de slag gegaan, want we kregen van diverse kanten te horen dat we dan recht zouden hebben op een vergoeding.

Dit hebben we uitgezocht en dit bleek inderdaad zo te zijn. Wel werd ons duidelijk dat dit iets van de lange adem zou worden. In eerste instantie kregen we al vrij snel een Voucher van €150,00  voor een volgende reis. Nou dit zagen we dus echt als een lachertje..... Hierna zijn er nog diverse mails over en weer gegaan maar afgelopen dinsdag kwam dan toch het bericht dat we het totaal bedrag waar we recht op hebben krijgen en dit is inmiddels gebeurd !!! Hier zijn we erg blij mee en achteraf gezien is dit erg snel gegaan.

Dank je wel Air Berlin !!!

Ook was er een hoop gedoe met ons huis in Davenport. Ook hier is erg veel over gemaild. Dit de laatste dagen tot veel ergernissen aan toe, want regelmatig kwam er geen reactie en als er dan een soort van deadline gesteld werd kwam er ineens wel een reactie. Uiteindelijk zijn we eruit gekomen en hebben we terug gekregen wat we wilden en ook daar zijn we natuurlijk erg blij mee !!

Nu kunnen we dit hoofdstuk afsluiten en op naar een nieuw avontuur. Ja ja, dit is inmiddels alweer in de maak, dus daar horen jullie t.z.t. wel weer van !!

Voor nu nogmaals bedankt voor het meelezen en voor de leuke reacties. Tot een volgend blog.

Groetjes Toine, Ilse en Demi


3 opmerkingen:

 1. Fijn dat alles dan eindelijk toch is opgelost. Al weer een mooi spaarpotje voor de volgende reis :). Ben benieuwd naar jullie plannen! Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je toch nog wat terugkrijgt.
  Kan je mooi bij de reis van volgend jaar leggen.
  Heerlijk om weer plannen te gaan maken toch..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je nog wat terug krijgt en dat het niet zo verschrikkelijk lang duurde. Heb je alvast weer
  een begin voor een eventuele nieuwe reis. Wij hebben genoten van jullie verhalen en vonden het leuk dat we mee
  mochten lezen. Zelfs nog wat dingetjes opgeschreven wat ik leuk vond voor als we zelf nog weer een keer terug gaan :-)
  Groetjes Louise

  BeantwoordenVerwijderen