donderdag 6 november 2014

Weer een klein stapje verder.

We zijn erg druk met vooral werken op het moment. Ik deze week midden in het "brief" zwemmen en dus zaterdag weer een drukke, gezellige dag met diploma zwemmen. Leuk maar een erg hectische week. Toine tja.... die is druk met werken, werken en nog eens werken, zoals de afgelopen maanden niet anders is geweest.

Wel maken we tussendoor wat tijd om te zoeken naar hotels ed.
Onze overnachting voordat we aan onze reis gaan beginnen is gisteren vast gelegd. We vliegen 31 Juli al om 9 uur van Dusseldorf naar Miami en dus overnachten we 30 Juli al vlakbij het vliegveld. We moeten die dag nog wel werken zoals het er nu uitziet en dus zullen we daar niet heel vroeg zijn maar ach alles beter als midden in de nacht in de auto zitten en direct naar het vliegveld te moeten.

Onze keuze is gevallen op:

http://www.airporthotelduesseldorf.de/nl/arrangementen/park-sleep-fly/

We maken hier gebruik van het Park - Sleep - Fly Arrangement en we hebben alleen geregeld dat de auto 12 dagen langer kan blijven staan als wat er standaard bij zit. 2 jaar geleden in het hotel in Brussel geslapen dit was ook erg goed dus ook dit zal best goed komen. Ook is het natuurlijk maar 1 nachtje dus eigenlijk altijd goed.

We hebben wel besloten dat we de laatste dag van ons verblijf n overnachting in een hotel in Miami gaan boeken ipv de Villa met 1 dag te verlengen dus ook dit moeten we nog gaan regelen. Dit willen we dan ook in de buurt van het vliegveld in Miami doen zodat we t die dag rustig aan kunnen doen.

Wat we nog wel echt moeten gaan doen is een leuk hotel zoeken voor de eerste 3 nachten in Miami. We willen in het Art Deco district verblijven en daar is het best lastig om iets leuks te vinden waar ook de auto fatsoenlijk geparkeerd kan worden. ( ook nog even gedacht om de auto pas te huren als we naar The Keys gaan rijden maar dat geeft op die dag wel erg veel tijd verlies dus denk niet dat het dat gaat worden ) Na de 3 nachten, rijden we ook nog naar de Keys..... Dus ook daar moeten we nog een hotel zoeken. Vandaar uit rijden we naar onze eerste Villa in Cape Coral.

Zoals jullie kunnen lezen is er nog volop werk te doen en een groot gebrek aan tijd..... hihi.

Ook moet ik nog even tijd en vooral inspiratie zoeken om ons digitale fotoboek van 2014 te maken want dat is echt nog wel even een ding...... Komt vast goed.

Zodra er weer wat te melden is lezen jullie het hier.

Liefs IlseGeen opmerkingen:

Een reactie posten